Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавки XADO за дизелов двигател?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До сега в тая тема само спам ! Както и споменах вече на XADO съм ползвал само за хидравликата. Иначе мога също да спомена добавката на Ликуи Моли за хидравличните повдигачи също съм доволен ...Хайде стига с тая черта на бай ти Ганьо за всичко да сте скептични
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

стига с тоя негативизъм. Това е бизнес да милиони.
      Сега какво съм видял с очите си.
      СК на шкода фабия с добавка 10 хил
      км работи добре после ск умира.
      Решаваме че е избирач или нещо подобно защото скоростите не влизат.
      Сваляме избирача и още там нещо не ме кефи. Вадим кутията и маслото вътре е с цвят на бронз за печки.

Изводите са за вас

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        До сега в тая тема само спам ! Както и споменах вече на XADO съм ползвал само за хидравликата. Иначе мога също да спомена добавката на Ликуи Моли за хидравличните повдигачи също съм доволен ...Хайде стига с тая черта на бай ти Ганьо за всичко да сте скептични
        Тук май масово не знаете значението на думата "спам". Всичко, което съм писал е било по темата и по зададения въпрос от колегата, лично аз не съм видял нито положителна, нито отрицателна промяна на нито един автомобил от нито една добавка. Това ми е заключителен пост, понеже ми писна да се повтарям като изтъркана плоча. Вече колегата сам да си преценява ако има излишни пари за харчене дали да ги набива в добавки или в нещо, което би могло да му е от реална полза за колата.
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
        GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Добавка на Лики Моли ми спря чукането на повдигач. Понеже не ми се разглобяваше реших да опитам с една тяхна добавка. Спря да чука, не веднага, но след около две три хиляди км. Друга добавка на Бардал налята в трансмисии, раздатъчни кутии свали разхода на гориво и намали шума. От някои има полза.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от eproHD
            И за какво си ни дал този линк към темата ? Да видим,че след 12 години излезнал някой от прахта и се ис--л за последно там !
            Ами щото вчера Мордохата спомена ,че преди десетина години се е писало,а неговата слонска памет е пословична,та ми стана интересно .Намерих темата и ми се видя забавна и заради това дадох линк да се посмеят и останалите.И я дописах,верно ,че не е по същество,но не можах да се стърпя ,за което се извинявам.Повече така няма да правя.Честна пионерска!Надявам се бях изчерпателен .
            Рапорт даден!

Comment

Стига сте се карали, заради тия добавки. Качествената бодавка може да помогне, но не трябва да се очакват чудеса от тях. Ако положението на двигателя е тежко, една добавка няма да го оправи. Иначе сервизите щяха да фалират. При начални състояния на износване или други проблеми, ще окаже ефект и ще отложи скъпоструващ ремонт. Но няма да го предотврати.
              От добавки дето предпазват двигателя има смисъл, но само ако всичко е наред.
              По-добре слагайте добавки, за прочистване при смяна на маслото. Ще се изненадате какви мизерии ще излязат. И какъв ефект ще има след това, за двигателя.

Comment

Пичове, крайно време е да се отърсите от догмите на комунистическия строй, когато като си купиш пералня "Перла 05" или печка "Мечта" я използваш 30 години. Какво може да се очаква от таралясници на по 15-20 години? Какви добавки, какви щуротии и рецепти за двигателно дълголетие? Това е все едно да те боли зъб, но да не посетиш зъболекар, а постоянно да пиеш обезболяващи. Ами като ти е ниска компресията - замерване, сваляне на глава, шлайфане на цилиндри, нови бутала, сегменти и прочие. Това е.
                Last edited by dansguardian; d.m.y г., 12:11.
                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                  Даваш на контакт,изгасва реотанчето,и чакаш още няколко секунди-може и 10,и въртиш
                  И за чий уй да въртим като свещите вече не греят?
                  Alfa 155 1.9TD '97 EX
                  Alfa 166 2.4 JTD EX
                  Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Да, и аз се зачудих. До колкото знам въртиш веднага щом изгасне, като логиката е че са сгряли колкото трябва и въртиш преди да "изтине", какъв е смисъла от чакането?
                    '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
                    EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                      И за чий уй да въртим като свещите вече не греят?
                      Свещите подгряват още 10-тина секунди след гасненето на лампата. Ако е тихо край теб може да чуеш щракане на реле, тогава действително подгрева спира.

Comment

Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
                        Свещите подгряват още 10-тина секунди след гасненето на лампата. Ако е тихо край теб може да чуеш щракане на реле, тогава действително подгрева спира.
                        Никой не е казал,че не греят...
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

От това, което си цитирал излиза, че точно това казваш - ако ли не - не си се изразил точно.

Comment

Прочети хубаво какво съм цитирал и какво съм написал
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Колегата, който си цитирал най-вероятно има предвид реотанчето на таблото, спиралката, лампичката... съществуват доста жаргонни изрази за нея.
                              Last edited by sollider; d.m.y г., 11:09.

Comment

Working...
                              X